Due to busy times, your package may have a longer delivery time!

Ruilen & Retourneren


Hoe kan ik mijn artikel retouren?

Artikel toch niet naar wens? No worries, je kan het artikel binnen 14 dagen retour sturen. Klik hier om een retour label aan te maken. Het aankoopbedrag wordt na ontvangst binnen 10 werkdagen teruggestort op je rekening. Je ontvangt per e-mail een bevestiging als je retour is verwerkt en terugbetaald. De terugbetaling wordt gedaan onder de naam: EsQualo Official Webshop.

Waar kan ik het retourformulier vinden?

Geen retourformulier ontvangen bij je bestelling? Klik hier om het retourformulier te downloaden. Vriendelijk verzoeken wij je dit formulier uit te printen en in het pakket toe te voegen. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Kan ik mijn items ruilen?

Klik hier om een omruiling aan te vragen. Let op, het retour label dient online betaalt te worden. Wij sturen het nieuwe artikel kosteloos naar je terug.

Kan ik een item uit de webshop retourneren in een EsQualo Partnerstore?

De items die via de webshop van EsQualo zijn gekocht, kunnen alleen worden geretourneerd naar het adres wat op het retourlabel staat. Artikelen die in de EsQualo Partnerstore zijn gekocht, kunnen alleen bij de desbetreffende winkel worden geretourneerd.

Er is €6,95 extra gecrediteerd? Hoe kan dat?

Bij bestellingen boven de €79,95 vergoeden wij de verzendkosten naar jouw adres t.w.v. €6,95. Wij willen je erop attenderen dat wij deze kosten in rekening brengen wanneer de waarde van de geretourneerde items onder de €49,95 uitkomt.

Mag ik de gratis goodie houden als ik alle items retourneer?

Indien je de volledige bestelling retourneert, vragen wij je vriendelijk ook de gratis goodie mee terug te sturen. Wij zijn anders genoodzaakt het verkoopbedrag van deze goodie in rekening te brengen. De prijs van de EsQualo tumbler is €12,95 en de EsQualo tas is €9,95


Terug naar alle vragen
BACK TO TOP