Largest assortment | Secure payment | 14 days reflection time

Ruilen & Retourneren


Hoe kan ik mijn artikel retouren?

Artikel toch niet naar wens? No worries, je kan het artikel binnen 14 dagen retour sturen. Lees eerst ons retourbeleid voor je een artikel terugstuurt. Het aankoopbedrag wordt na ontvangst binnen 10 werkdagen teruggestort op je rekening. Je ontvangt per e-mail een bevestiging als je retour is verwerkt en terugbetaald. De terugbetaling wordt gedaan onder de naam: EsQualo Official Webshop.

Waar kan ik het retourformulier vinden?

Geen retourformulier ontvangen bij je bestelling? Klik hier om het retourformulier te downloaden. Vriendelijk verzoeken wij je dit formulier uit te printen en in het pakket toe te voegen. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Kan ik mijn items ruilen?

Een directe omruiling is niet mogelijk. Wij vragen je vriendelijk om het artikel terug te sturen en zelf een nieuwe order te plaatsen.

Kan ik een item uit de webshop retourneren in een EsQualo Partnerstore?

De items die via de webshop van EsQualo zijn gekocht, kunnen alleen worden geretourneerd naar het adres wat op het retourlabel staat. Artikelen die in de EsQualo Partnerstore zijn gekocht, kunnen alleen bij de desbetreffende winkel worden geretourneerd.

Er is €6,95 extra gecrediteerd? Hoe kan dat?

Bij bestellingen boven de €79,95 vergoeden wij de verzendkosten naar jouw adres t.w.v. €6,95. Wij willen je erop attenderen dat wij deze kosten in rekening brengen wanneer de waarde van de geretourneerde items onder de €49,95 uitkomt.


Terug naar alle vragen
BACK TO TOP