The story

OVER ESQUALO

Het Nederlandse modelabel EsQualo staat bekend om haar toegankelijke en tegelijkertijd stijlvolle collecties. EsQualo ontwikkelt vrouwelijke collecties waarin unieke prints, exclusieve afwerkingen en hoogwaardige kwaliteit centraal staan. De EsQualo vrouw is zelfverzekerd, smaakvol en durft uniek te zijn!

 

“Be iconic and uniquely, be EsQualo”

 

EsQualo wordt in ruim 2000 partner stores verkocht wereldwijd. Vind de dichtstbijzijnde partner store, via de store locator op de website.

DE COLLECTIE

De collecties van EsQualo worden zorgvuldig ontwikkeld. De items zijn verfijnd en hebben een comfortabele pasvorm.  De collecties zijn gebaseerd op de nieuwste trends, waarbij kleurrijke eyecatchers worden afgewisseld met onmisbare basics. De collecties bestaan uit rijke stoffen, breisels en natuurlijke materialen. Daarbij staat EsQualo bekend om haar vernieuwende prints, hierdoor heeft elke collectie weer een unieke en on-trend uitstraling.


De onderscheidende prints in combinatie met de rijke materialen en het oog voor detail maakt EsQualo uniek. Van een perfect gesneden blazer, tot een chunky gebreid vest. Van een bohemian jurk tot een classy shiftdress. Van een crispy witte blouse tot een oversized T-shirt. Een outfit voor kantoor, casual naar de stad, trendy naar een borrel of flink uitpakken voor een feestje? De items van EsQualo kan je eindeloos mix en matchen tot de perfecte outfit voor iedere gelegenheid.

HET TEAM

De liefde voor mode en alle facetten van het vak is wat ons drijft. Van design tot productie, van logistiek tot sales en van marketing tot styling: ons team is bevlogen en deskundig. Wij zijn bereikbaar via onze klantenservice, social media of het contactformulier.

BACK TO TOP