Retourneren

 

RETOURNEREN

Hoe stuur ik (een deel van) mijn order terug?
 • 1. Retour aanmelden

  Klik op de knop hieronder om je retour aan te melden. Selecteer de items die je wilt retourneren en kies de gewenste retourmethode. Let op! Je hebt 14 dagen de tijd om je retour aan te melden.

 • 2. Inpakken

  Stop de items (én de pakbon) terug in de originele verpakking en doos. Plak het retourticket op het pakket. Vergeet niet het oude verzendticket te verwijderen.

 • 3. Verzenden / ophalen

  Afhankelijk van de retourmethode die je hebt gekozen, kun je het pakket afgeven bij het postkantoor of laat je het pakket ophalen. Je hebt hiervoor 3 werkdagen de tijd.

 • 4. Verwerking

  Zodra het pakket is geleverd, krijg je een e-mail bevestiging. Binnen 10 werkdagen word je retour verwerkt en terugbetaald. Je ontvangt het bedrag via de betaalmethode die is gebruikt bij je aankoop.

retour aanmelden

De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Wij hanteren de volgende kosten:

- Bezorging via DHL Nederland: €6,95 per bestelling.
- Bezorging via DHL België: €9,95 per bestelling.
- Bezorging via DHL Duitsland: €9,95 per bestelling.
- Bezorging via DHL Verenigd Koninkrijk: €14,95 per bestelling.
- Overige EU-landen: € 14,95 per bestelling.

Een zending buiten Europa is ook mogelijk. Deze pakketten worden verzonden met DHL Express.
Zodra je het buitenlands adres invoert in het betaalscherm, wordt automatisch het tarief voor het betreffende land berekend.Notitie:
Wanneer de geretourneerde artikelen van deze bestelling onder de €49,95 uitkomen zullen wij de verzendkosten a €6,95 alsnog aan je doorbelasten.
De retourkosten van je bestelling blijven altijd voor je eigen rekening.Meer info nodig? Ga naar onze 'frequent asked questions' pagina voor meer informatie.
Klik op de knop hieronder.

FAQ
BACK TO TOP