Betalen & verzenden

 

BETALEN

Op onze webshop winkel je veilig en betrouwbaar. Jouw bestelling kan worden afgerond met de volgende betaalmethodes:

 

  • iDEAL
  • Giropay
  • Bancontact
  • Mastercard
  • Visa
  • eMaestro
  • PayPal
      

Betalen met creditcard
Je kunt de bestelling betalen met de volgende creditcards: VISA, eMaestro en MasterCard. Om je gegevens te beschermen, worden deze volledige gecodeerd verstuurd via SSL-servers. Deze gegevens zijn dus beveiligd. Op het moment van de bestelling wordt de betaling geautoriseerd. Het bedrag wordt echter pas afgeschreven van je rekening nadat de bestelling is afgeleverd.

Als het niet mogelijk is om de volledige bestelling te leveren, dan wordt alleen het bedrag afgeschreven van de artikelen die zijn geleverd.

 

PayPal
Met PayPal kun je op een snelle en kosteloze wijze de bestelling afronden, in het binnen- als buitenland. Om met PayPal te kunnen betalen moet je eerst een account aanmaken en je betaalkaart koppelen. Dit kan via de website van PayPal. Tijdens het afrekenen op de webshop kun je in de vertrouwde omgeving van PayPal de stappen volgen. De bestelling wordt na de betaling direct doorgezet. 

 

VERZENDEN

Levertijd
De bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen bezorgd door DHL. Bij een internationale zending kan het 3-5 werkdagen duren. Zodra wij de bestelling hebben verstuurd, ontvang je van ons een bevestiging via de e-mail. Hierin staat de DHL track & trace code.  

Verzendkosten
Bestel je voor een totaalbedrag van €79,95 of meer, dan zijn de verzendkosten naar jou toe (binnen Nederland) gratis.
De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Wij hanteren de volgende kosten:

- Bezorging via DHL Nederland: € 6,95 per bestelling 
- Bezorging via DHL België: € 9,95 per bestelling 
- Bezorging via DHL Duitsland: € 9,95 per bestelling
- Bezorging via DHL Verenigd Koninkrijk: €14,95 per bestelling 
- Overige EU-landen: € 14,95 per bestelling.

Een zending buiten Europa is ook mogelijk. Deze pakketten worden verzonden met DHL Express. Zodra je het buitenlandse adres invoert in het betaalscherm, wordt automatisch het tarief voor het betreffende land berekend.

 

DHL bezorging
DHL bezorgt de pakketten van maandag tot en met zaterdag. Mocht je de eerste keer niet thuis zijn, dan zal DHL de volgende werkdag nogmaals het pakket aanbieden. Indien het pakket beide keren niet kan worden afgeleverd wordt er een kaart in de brievenbus gedaan met daarop een bezorgcode. Met deze code kan je via de website van DHL een nieuw aflevermoment selecteren. Het pakket kan ook bij een DHL punt worden afgeleverd of bij de buren, hier dien je het pakket zelf op te halen.Geannuleerde artikelen
Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Voor de levering van je bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. In uitzonderlijke gevallen kan tijdens het verwerken van de bestelling blijken dat het bestelde product niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel (inclusief verzendkosten) gecrediteerd.  

 

BACK TO TOP